هدف کلي واحد:
بهبود وضعیت تغذیه بیماران و پرسنل از طریق کنترل کیفیت و کمیت غذا.
اهداف اجرائي واحد :
نظارت بر عملكرد شركت طرف قرارداد در امور تهيه و طبخ غذا
نظارت بر توزيع صحيح غذا جهت پرسنل و بيماران
مشاوره تغذيه بيماران در بخشهاي بستري
آماده سازي جزوات و پمفلت هاي آموزشي تغذيه
تنظيم واجراي برنامه عملياتي واحد در راستاي برنامه استراتژيک بيمارستان
شركت خدمات غذايي طرف قرارداد بيمارستان:
شرکت کارآفرینان شرق فریمان
شرح خدمات:
آماده سازي و طبخ غذايي پرسنل و بيماران براساس آمار ارسالي بيمارستان طبق آناليز غذايي