معرفي و تاريخجه بيمارستان

دانشگاه علوم پزشکي مشهد

بيمارستان تخصصي چشم خاتم الانبياء (ص) مشهد

معرفي و تاريخچه بيمارستان

بيمارستان تخصصي چشم پزشکي خاتم الانبياء(ص)    يک مرکز آموزشي و درماني است که به آموزش دانشجويان پزشکي در سطوح استاژر، انترن ، آسيستان ، فلو شيب و ارائه خدمات درماني در کلينيکهاي تخصصي در نوبت صبح و عصر و اورژانس در طي 24 ساعته اقدام مي نمايد . در سال 1382 پس از تکميل ساختمان اوليه با زير بناي حدود 5000متر مربع توسط موسسه خيريه خاتم الانبياء(ص) ، اين بيمارستان طي تفاهم نامه اي بين دانشگاه علوم پزشکي مشهد و موسسه فوق به مديريت حاج آقاي هاتفي در اختيار دانشگاه علوم پزشکي مشهد قرار گرفت که اين دانشگاه پس از استقرار کليه اعضاي هيئت علمي گروه چشم پزشکي و تامين کادر درماني و اداري و تجهيز نمودن بيمارستان اقدام به راه اندازي آن نمود . و اين بيمارستان تنها مرکز تخصصي چشم پزشکي در شرق کشور گرديد و با توجه به ارائه خدمات با کيفيت بالا و هزينه هاي پائين برابر تعرفه هاي وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکي و از طرفي حمايت مالي از بيماران نيازمند موجب گرديد که با استقبال چشمگير بيماران در سرتا سر استان خراسان و ساير استانها مواجه گردد . اين استقبال بي نظير سبب شد مسئول محترم موسسه خيريه خاتم الانبياء(ص) ساخت و ساز فاز دوم بيمارستان را در سال 1384 با زير بناي حدود 8500 متر مربع شروع نمايد که مرحله اول آن حدود 2000 هزار مترمربع پس از تکميل درسال 1386 دراختيار درمانگاههاي تخصصي قرار گرفت و 6500 متر مربع ديگر آن در حال تکميل شدن مي باشد . اميد است با اتمام اين مرحله شاهد افزايش بخشهاي بستري ، افزايش اتاقهاي عمل و درمانگاههاي تخصصي و بهبود خدمت رساني به بيماران عزيز اين خطّه باشيم .

آدرس : مشهد-چهارراه ابوطالب به طرف ميدان فردوسي -  نبش خيابان شهيد قرني 41

تلفن تماس 4-7281401

برنامه استراتژیک بیمارستان

رسالت(بيانيه):

بيمارستان آموزشي درماني و پژوهشي چشم پزشکي خاتم الانبياء(ص) بعنوان تنها مرکز فوق تخصصي چشم دانشگاه علوم پزشکي مشهد مي باشد در اين مرکز با استفاده از پرسنل مجرب و متعهد ضمن حفظ کرامت انساني با بهره وري از تکنولوژي نوين و ارتقاء مستمر خدمات لازم  به بيماران نيازمند ارائه مي شود. همچنين در اين بيمارستان تربيت نيروي انساني متخصص و متعهد در گروههاي مختلف (فلوشيپ، تخصصي و کارشناسي ) با  استانداردهاي وزارت بهداشت – درمان آموزش پزشکي صورت مي گيرد. مرکز تحقيقات چشم دانشگاه مستقر در اين بيمارستان نسبت به گسترش و توسعه علم و فن آوري در حيطه چشم پزشکي فعاليت مي نمايد.

چشم انداز:

اين مرکز مصمم است با تکيه بر الطاف الهي با بهره گيري از امکانات و فن آوريهاي روز دنيا و شيوه هاي نوين مديريتي در سال 1404 جزء 3 مرکز برتر ارائه خدمات تخصصي چشم در کشور شناخته شود.

منوي اصلي